Yrittäjän paineenhallinta | Tervetuloa

Liity tästä

Katso vielä seuraava ilmainen video. 

Jätä sähköpostiosoitteesi, niin pääset seuraavaan videoon klikkaamalla välilehteä: Video 2 - Lyhyt rentoutusKyllä! Liity Nyt!


Näiden työvuosien aikana olen huomannut, että yrittäjän vauhti, niinkuin koko muunkin yhteiskunnan vauhti, on kiihtynyt koko ajan. Yrittäjän työaika on 24x365x60 = 525600 tuntia, eli yritys on aina joka hetki mielessä. Yrittäjällä on aina paineita: byrokratia, verotus, verotarkastus, patenttiriidat, markkinointi, myynti, rahojen riittäminen, henkilökunnan keskinäiset riidat, jne. Paineita on loputtomiin. Tämä kaikki heijastuu myös vapaa-aikaan ja ihmissuhteisiin.

Näistä paineista syntyy paljon stressiä, jota luonnossa kutsutaan taistelupakoreaktioksi. Tuo taistelupakoreaktio kestää luonnossa 1-5 min, esimerkiksi silloin, kun kotka ajaa takaa jänistä. Tai savannilla, kun leijona ajaa takaa antilooppia. Kun tuo metsästys tilanne on ohi, molemmat osapuolet rauhoittuvat entisiin toimiinsa. Leijona jatkaa lepäilyä ja antilooppi ruohon syöntiä. Tilanne on siis ohi muutamissa minuuteissa.
Tilaa tästä