Miten kehityn myyjänä? Miten klousaan kaupat paremmin?


Tässä materiaalissa annan vastaukset näihin, ja moniin muihinkin, myyjän mieltä kaihertaviin kysymyksiin. Ongelmat on helppo kuvata ja niihin meidän myyjien on myös helppo samaistua. Se mikä tässä teoksessa on poikkeuksellista, on se, että edellä kuvattuihin käytännön ongelmiin saat ymmärrettävät, käytännönläheiset ja konkreettiset ohjeet, jotka on myös käytännössä toimiviksi todettu.   


Aktiivisen B2B Myyjän Aakkoset | Tervetuloa

Liity tästä

Jätä yhteystietosi oheisiin kenttiin, niin pääset tutustumaan seuraaviin veloituksettomiin valmennuksiin!Kyllä! Liity Nyt!


Olen Myynnintekijä Holm eli Ari Holm. 20 vuotta sitten aloitin myynnin ja asiakaspalvelun kiehtovassa maailmassa. Olen tehnyt puhelinbuukkausta, myynyt toimistotarvikkeita ja toimistotarvikkeista siirtynyt aikanaan tulostavien laitteiden sekä niihin liittyvien huoltopalveluiden myyntiin. Olen ollut etuoikeutettu ja päässyt perustamaan myös uusia myyntiin keskittyneitä yhtiöitä. Lisäksi olen saanut olla mukana myös suomalaisessa puusepänteollisuudessa, myynnin ja asiakashankinnan kehittämisen parissa. Olen koko urani auttanut loppuasiakkaita saamaan parhaat tuotteet sekä palvelut ja auttanut myös kulloistakin myyntiryhmääni aktiivisten myyntioppieni mukaisesti. Minulla on aina ollut onni saada työskennellä niin huippubrändien kuin todella taitavien myynnin ammattilaisten kanssa. Olen näinä vuosina keräämäni kokemukset sekä opit konkretisoinut tähän Aktiivisen b2b- myyjän aakkoset videovalmennukseen.

Tilaa tästä