Nämä videot ovat maksuttomia! Katso videot ja opi ymmärtämään rahaa paremmin. Se voi olla viisain päätös oman taloutesi kannalta!Katso ilmaiset videot! | Tilaa nyt!

Rahavalmennus on 10 osainen valmennus rahasta

Jokainen jakso on oma videonsa. Videoiden kestot ovat n. 20 min - 1 h / video.

Koko Rahavalmennuksen voit tilata tästä ja se on katsottavissasi heti www.rahavalmennus.fi -sivuilta.

Rahavalmennuksen hinta on 199 € sis. alv 24%.Kyllä! Liity Nyt!


Tervetuloa tutustumaan Rahavalmennukseen!

Rahavalmennus on valmennus rahasta. Mistä raha tulee ja kuinka se syntyy? Miten raha toimii ja minkälainen elinkaari sillä on? Näiden kysymyksien vastauksien lisäksi Rahavalmennuksessa opit:

  •  4 rahan luonteenpiirrettä.
  •  3 rahaan liittyvää periaatetta tai lainalaisuutta.
  •  Sekä Rahan säännöt, joita noudattamalla vauraus alkaa liikkumaan sinua kohti.

Raha on järjestelmä. Rahavalmennuksen tarkoitus on rakentaa kirkas ymmärrys siitä, minkälainen rakennelma rahan taustalla on ja missä vaiheessa sen elinkaaressa olemme nyt. Rahavalmennus on helppo ymmärtää, se on tehty tavallisille ihmisille tavallisten ihmisten kielellä.

Rahajärjestelmässä säännöllisesti tapahtuvat muutokset ovat itse asiassa varallisuuden siirtymisen hetkiä. Varallisuus tuppaa silloin siirtymään niiltä, jotka eivät ole siihen varautuneet, niille jotka ovat. 

Taloudellisen tulevaisuutemme kannalta on tärkeä ymmärtää rahan luonne paremmin, jotta pystymme hyödyntämään elämämme ehkä yhden parhaimman vaurastumisen mahdollisuuden.

Lisäksi paljastan Rahavalmennuksessa 10 sijoitusta, jotka olen itse tehnyt Rahavalmennuksen ymmärryksen perusteella. Näytän siis oman tapani tarttua tähän mahdollisuuteen. 


Terveisin,

Ilkka Hikipää

ilkka@rahavalmennus.fi


Rahavalmennus on verkkovalmennus, jonka tarkoitus on lisätä rahaan ja sijoittamiseen liittyvää ymmärrystä. Rahavalmennus ei ole sijoitusneuvontaa, eikä sitä pidä sellaiseksi tulkita. Rahavalmennuksen kautta annettu tieto edustaa tekijän parasta näkemystä rahasta, rahajärjestelmästä ja markkinoista. Koska Rahavalmennuksen tarkoitus on esittää asiat siten, että ne ovat tavalliselle ihmiselle ymmärrettäviä ja jotta olisi mahdollista muodostaa selkeä kokonaiskuva, niin Rahavalmennuksessa on yksinkertaistettu asioita. Tämän vuoksi tekijä ei väitä Rahavalmennuksen antavan täydellistä tietoa tai ehdottoman täydellistä kokonaiskuvaa. Lisäksi tekijä kehottaa Rahavalmennuksen katsojia perehtymään harkitsemiinsa sijoituskohteisiin kaikin mahdollisin keinoin ennen sijoituspäätöstä, jotta sijoitus tehdään oman ymmärryksen perusteella eikä jonkun muun tahon ”vinkkinä”. 
Copyright © 2015 Rahavalmennus / Ilkka Hikipää, All rights reserved.Tilaa tästä