Rahavalmennus harjoitus | Tilaa nyt!
Rahavalmennus on 10 osainen verkkovalmennus, jonka jokainen jakso on oma videonsa. Rahavalmennuksen voi katsoa sivuilta www.rahavalmennus.fi omilla tunnuksilla, jotka voit tilata tästä. Rahavalmennuksen 5 ensimmäistä jaksoa on julkaistu tammikuussa 2015. Seuraavat 5 jaksoa julkaistaan helmikuun 2015 aikana. Vielä nyt voit hyödyntää ennakkotilaajan edun, joka on voimassa helmikuun 5 seuraavan jakson julkaisupäivään saakka. Rahavalmennuksen hinta on 180 €, mutta ennakkotilaajan edulla hinta on 100 €, joka on voimassa vielä toistaiseksi.

Kyllä! Liity Nyt!


Tämän videon jälkeen, katso Rahavalmennuksen esittelyvideo!

Rahavalmennuksen esittelyvideon näet ylhäältä avaamalla välilehden, Esittelyvideo, video 2

Rahavalmennus on valmennus rahasta. Mistä raha tulee ja kuinka se syntyy? Miten raha toimii ja minkälainen elinkaari sillä on? Näiden kysymyksien vastauksien lisäksi Rahavalmennuksessa opit:

  • 4 rahan luonteenpiirrettä.

  • 3 rahaan liittyvää periaatetta tai lainalaisuutta.

  • Sekä Rahan säännöt, joita noudattamalla vauraus alkaa liikkumaan sinua kohti.

Raha on järjestelmä. Rahavalmennuksen tarkoitus on rakentaa kirkas ymmärrys siitä, minkälainen rakennelma rahan taustalla on ja missä syklin vaiheessa sen elinkaaressa olemme nyt. Rahavalmennus on tehty helposti ymmärrettäväksi, siinä ei ole käytetty ekonomistijargonia

Rahajärjestelmässä säännöllisesti tapahtuvat muutokset ovat itse asiassa varallisuuden siirtymisen hetkiä. Varallisuus tuppaa silloin siirtymään niiltä, jotka eivät ole siihen varautuneet, niille jotka ovat. 

Taloudellisen tulevaisuutemme kannalta on tärkeä ymmärtää rahan luonne paremmin, jotta pystymme hyödyntämään elämämme ehkä yhden parhaimman vaurastumisen mahdollisuuden.

Lisäksi paljastan Rahavalmennuksessa 10 sijoitusta, jotka olen itse tehnyt Rahavalmennuksen ymmärryksen perusteella. Näytän siis oman tapani tarttua tähän mahdollisuuteen. 

Terveisin,

Ilkka Hikipää

ilkka@rahavalmennus.fi


Rahavalmennus on verkkovalmennus, jonka tarkoitus on lisätä rahaan ja sijoittamiseen liittyvää ymmärrystä. Rahavalmennus ei ole sijoitusneuvontaa, eikä sitä pidä sellaiseksi tulkita. Rahavalmennuksen kautta annettu tieto edustaa tekijän parasta näkemystä rahasta, rahajärjestelmästä ja markkinoista. Koska Rahavalmennuksen tarkoitus on esittää asiat siten, että ne ovat tavalliselle ihmiselle ymmärrettäviä ja jotta olisi mahdollista muodostaa selkeä kokonaiskuva, niin Rahavalmennuksessa on yksinkertaistettu asioita. Tämän vuoksi tekijä ei väitä Rahavalmennuksen antavan täydellistä tietoa tai ehdottoman täydellistä kokonaiskuvaa. Lisäksi tekijä kehottaa Rahavalmennuksen katsojia perehtymään harkitsemiinsa sijoituskohteisiin kaikin mahdollisin keinoin ennen sijoituspäätöstä, jotta sijoitus tehdään oman ymmärryksen perusteella eikä jonkun muun tahon ”vinkkinä”. 
Copyright © 2015 Rahavalmennus / Ilkka Hikipää, All rights reserved.


Tilaa tästä